Nyhetsarkiv

Wartex - nu som lagervara hos Elisolation
News
Vi har nu även Vävlaminatsmaterialet Wartex på lager i Laxå. Wartex lämpar sig särskilt väl som sågstyrningar, kugghjul, bussningar, avskrapare, lager m.m. Fördelarna med Wartex är framför allt temperaturtåligheten, nötningsbeständigheten, den låga friktionen och formstabiliteten. Se de tekniska specifikationerna under Produkter - Härdplaster - Fenol
Ny medarbetare
News
Från 1 Februari, 2018, finns Daniel Svensson med oss i vår organisation. Daniel arbetar som ställföreträdande produktionschef och kvalitetschef. Daniel ansvarar också för produktionsteknik och tekniska projekt. Daniel har mer än 20 års erfarenhet av svensk industri och kommer närmast från Bharat Forge. Han har tidigare arbetat med utvecklingsarbete och tekniska projekt hos Volvo VCE, Ericsson och Esab.
Ny VD på Elisolation
News
Från 1 januari 2018 byter vi ansvaret på VD posten i Elisolation HTM AB. Ny VD blir Vasco Olivi som närmast kommer från Bharat Forge i Karlskoga. Vasco har en lång erfarenhet av svensk industri och har innehaft en rad ledande befattningar. Vasco kommer närmare att presentera sig själv och sina tankar om Elisolation, men behöver lära känna våra kunder och organisationen ett tag innan dess. För att få en smidig övergång kommer Göran Palmqvist att finnas tillgänglig i organisationen under början av nästa år.
Ny på försäljningavdelningen
News
Stefan Larsson förstärker nu försäljningsavdelningen. Stefan arbetar som innesäljare. Han har en lång erfarenhet i företaget och har med sina kunskaper en kort startsträcka. Stefan är i gång med full hastighet och ni kommer att ha mycket kontakter i våra affärsrelationer. Vi hälsar Stefan välkommen och önskar lycka till
Kundundersökning 2017
News
Under hösten har vi genomfört en kundundersökning tillsammans med företaget Tradewell AB, som är specialister på detta. Vi är väldigt glada över det fina resultatet. På en skala 1-5 har vi erhållit ett NKI på hela 4,36. Finns fortfarande delar i verksamheten vi kan bli ännu bättre på. Vi jobbar intensivt vidare.