Ugnsmikanit combi

macro-1452987_1920

Flexibelt isolationsmaterial bestående av kombination av glimmer och keramiska fibrer.

Typiska egenskaper:

  • Låg värmeledningsförmåga
  • Höga elektriska isolationsegenskaper
  • Bästa flexibla materialet för att förhindra värmeförluster
För beställningar och frågor
Teknisk data
Egenskap
Testnorm
Värde
Enhet
Termiska
Värmeledningsförmåga t=2.50 mm, 500 ºC
<0.1
W/mK
Värmeledningsförmåga t=2.50 mm, 700 ºC
<0.2
W/mK
Tekniska
Elektrisk genomslagshållfasthet vinkelrätt t =2.30 mm
>5
kV
Angivna värden är baserade på tillverkarens egna uppgifter och lämnas utan förbindelse."
Fler Mikanit

Vi är en proaktiv samarbetspartner och leverantör till en mängd kunder

Med en modern fabrik och maskinpark i Laxå med ett 10-talet CNC styrda maskiner plus ett antal manuella maskiner för plastbearbetning, är vi väl rustade för att tillgodose våra kunders förfrågningar inom bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat.

Elisolation HTM är en professionell partner inom plast med en bred kompetens och tjänsteflora som gör att du som kund kan känna dig trygg och få den service och produktkvalitet du efterfrågar. Vi är väl uppdaterade kring materialet plast, dess användningsområden, bearbetningsmetoder samt de kundkrav som måste vara uppfyllda i samband med leverans.

Vi är en proaktiv samarbetspartner och leverantör till en mängd kunder, alltifrån mindre företag med ett sporadiskt behov av enkla plastdetaljer eller halvfabrikat, till ledande globala industriföretag med högt ställda krav på såväl färdig produkt som på dokumentation och långsiktighet.

För att snabbt kunna leverera det du vill ha lagerhåller vi ett brett sortiment av termoplaster och härdplaster. De här materialen används som maskinelement eller isolationsdetaljer i normala eller förhöjda temperaturer. Vi lagerhåller även flexibla/böjbara material som används för elektrisk isolering i olika temperaturområden.

Termoplaster och härdplaster lagerförs som plattor, rör och stänger. Flexibla material finns på rulle eller som tunna ark. Med en stor inköpsvolym, och utan mellanhänder, från de största plastproducenterna i Europa kan vi erbjuda hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Har du några frågor?

Bild 2
Johan Lund
Purchasing Manager
+46 70 748 46 13
Venavägen 1, 695 32 Laxå